Eficom je tu za vas!

Možemo vas voditi kroz postupak aplikacije za potrebne dozvole. Pružamo usluge dizajna, isporuke, montaže solarnih sistema, za sve kategorije korisnika.

Ostvarite uštede u električnoj energiji, uz upotrebu solarne energije, modelima energetske efikasnosti. Off-grid rješenja pružaju prednosti stabilizacije mrežnog napona, kao i potrebnog baterijskog backup-a u slučajevima ispada mrežnog napona. 

privreda

Naš tim vam je na raspolaganju, kako biste svoju proizvodnju ili usluge učinjeli energetski efikasnijim, uz uštede energije. OPEX sredstva firme opredijelite za druge namjene, gdje će vam donijeti razvoj i rast vašeg biznisa.

U prilogu je postavljen .pdf fajl sa svim informacijama o paketima opreme, i uslugama za njihovu isporuku i montažu. Klikom na naziv ili sliku preuzimate fajl.

Koriscenjem donjeg kalkulatora uz unosenje podataka o prosjecnoj potrosnji elektricne energije, Opstine, mozete dobiti podatke o solarnom sistemu koji odgovara vasim potrebama

Data centri i telekomunikacije

Isporuka opreme za data centre, montaža

U saradnji sa proizvođačima opreme, u mogućnosti smo ponuditi kompletna rješenja za data centre. Pocev od serverskih ormara, preko rostova, do opreme za kabliranje, i patch panela. Sa zadovoljstvom možemo navesti isporuku i montažu serverskih ormara za novi Data Centar Crnogorskog Telekoma, koji je pušten u rad prije nekoliko mjeseci.